Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Вижте първите коефициенти за шампион на ЕВРО 2020!

европейските квалификации започват, букмейкърите са готови с коефициенти.

Въпреки че европейските квалификации едва сега започват, букмейкърите са готови с коефициенти.

На предстоящия през следващото лято европейски футболен форум вероятно ще видим някои по-малко познати имена в следствие на новия формат и създаването на Лигата на Нациите, но въпреки това букитата поглеждат към обичайните заподозряни като фаворити.

На този ранен етап, пазарът за шампион се доминира от Франция с 4.85 коефициент. Ако “Петлите“ спечелят ЕВРО 2020, те ще имат титлата от втори пореден голям форум – точно както го направиха през 2000 г.

Също така, една европейска титла ще ги изравни по този показател с Испания и Германия с по три трофея. Точно тези две национални гарнитури са и следващите фаворити за трофея с 6.25 и 7.00 ставка.

На следващо място с коефициенти 7.25 и 8.00 са двата отбора, които си оспорваха бронзовото отличие на Световния шампионат в Русия изминалото лято – Белгия и Англия.

Притежателите на титлата Португалия остават по-назад с 14.25 коефициент, колкото се предлага и за друг европейско колос – Италия, а актуалния вицесветовен шампион Хърватия получава дори по-голяма ставка 20.00.

(Коефициентите са взети от букмейкърската къща от България Winbet. В останалите сайтове за залози може и вероятно ще има малки разлики в офертите)