Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

EFL защити бетинг партньорствата – Sky Bet

EFL управляваща Висшата лига на Англия е спонсорирана от букмейкъра Sky Bet, 17 от 24-те клуба в Чемпиъншип с логото на букмейкъра

Английската футболна лига (ЕОВ) защити нарастващото влияние на букмейкърските къщи като комерсиални партньори на футболните клубове.

EFL, която управлява трите дивизии под Висшата лига на Англия, е спонсорирана от букмейкъра Sky Bet, като 17 от 24-те клуба в Чемпиъншип носят на екипите си логото на букмейкър.

Говорител на ЕФЛ заяви, че операторите на спортни залози “допринасят значително за продължавата финансова устойчивост на професионалния футбол на всички нива“. Той добави, че има сключен меморандум на разбирателство със SkyBet, така че връзката им е “социална отговорна“.

Лигата стартира кампания за отговорен хазарт, в която ще ще включат всички играчи от първите три дивизии в страната, носейки значки на ръкавите си.

Като имаме предвид, че 9 от 20-те клуба в Премиър лийг също са спонсорирани от букмейкъри, около 60% от отборите в първите две дивизии са в подобна позиция, което бе определено от тревожно от много противници на хазарта. Управляващите звена обаче поне към момента не са на това мнение.