Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Черно море и Илиан Илиев свързани с уговорени мачове и през 2004 г.

Скандалът с черно тото не е първият нито за футболния отбор на Черно море, и техния наставник Илиан Илиев

Скандалът с детектора на лъжата и потенциалното черно тото далеч не е първият нито за футболния отбор на Черно море, нито за техния наставник Илиан Илиев, припомниха паметливи анализатори.

Става въпрос за това, че преди 15 години имаше твърдения, че Черно море са участвали в уговаряне на мач заедно с бургаския Нафтекс, а за главен инициатор на уговорката се предполагаше, че е бил сегашният наставник на “Моряците“ Илиан Илиев.

Коментираната среща е от май 2004 г., а една година по-късно ръководството на Нафтекс обяви публично, че потенциалното черно тото в нея е довело до освобождаването на тогавашните треньори, начело с Димитър Димитров – Херо.

Заедно с Херо е освободен и помощникът му Златко Янков, който обяснил пред ръководството, че с него се е свързал Илиан Илиев и му предложил договорката.

В сегашния случай обаче Илиан Илиев не е един от директно замесените в скандала, в който шестима от неговите играчи бяха уличени чрез полиграф от ръководството, че са взели пари, за да загубят от ЦСКА-София.