Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Колко гола ще видим в Челси-ПСЖ?

Тази вечер Челси приема ПСЖ в сблъсък за място на четвъртфиналите в Шампионската лига. Този път обаче няма да се опитваме да залагаме на знак, поради сложността на двубоя, а ще се опитаме да познаем броя на головете, което е далеч по-лесно в такъв тип мач, в който участва Жозе Моуриньо.

Тимът на специалния извоюва много добър турнирен резултат в първия мач – равенство 1:1, което означава само едно – днес ще видим затворена тактическа среща от страна на домакините. А Челси и наставникът им Жозе Моуриньо са царе в затворените тактически срещи.

Резултат 0:0 идеално устройва отбора на домакините. А те правят много ъндъри в последните си срещи и без да им е необходим нискорезултатен двубоя. Последните 5 мача на отбора са с Под 2.5 гола.

ПСЖ по принцип се опитват да играят нападателен футбол, но ще им бъде безкрайно трудно да преодолеят автобуса на Челси. За последните два мача срещу Челси имат отбелязан общо едва един гол.

Поради тези причини смятаме, че е доста вероятно днешният двубоя да стане Под 2.5 гола.  1.67, докато ставката за Над 2.5 гола е 2.15.