Вземи 200 лева бонус от Efbet

Вижте какви любопитни залози предлага Bwin за Оскари 2018

Оскарите австрийският букмейкър Bwin

Макар че остава повече от половин година до Оскарите за 2018 г., австрийският букмейкър Bwin вече пусна първите си пазари за събитието.

Това не е изненада за букмейкъра, защото той винаги се старае да бъде първи при публикуването на коефициентите и да предлага много пазари. А някои от пазарите за Оскарите са особено интересни.

Например, можете да заложите дали носителят на Оскар за най-добра роля при мъжете или при жените ще изпусне статуетката си на сцената. 9.00 е коефициент за отговор “да“ и за мъжкия, и за женския победител. Можете също така да заложите кой от двамата ще има по-дълга реч. Според букмейкъра, по-вероятно е речта на най-добрата актриса да бъде по-дълга (1.60 срещу 2.20).

Друг интересен пазар е “Ще бъде ли обявен грешен победител по време на шоуто?“. Ако смятате, че ще сте повтори инцидента от тази година, можете да заложите при 9.00 коефициент.

Феновете на Междузвездни звезди пък могат да поставят залог дали филма Междузвездни войни 8: Последният Джедай ще бъде номиниран за най-добър филм. Букмейкърът не вярва много в това – 4.00 е коефициентът да бъде номиниран и 1.20 да не бъде. Доста по-вероятно е продукцията да бъде с най-високи приходи в първата седмица след пускането си по кината – 1.28 срещу 3.30.