Вземи 200 лева бонус от Efbet

Bwin призова за тотална забрана на хазартните реклами във Великобритания

Bwin, чрез собствениците си от GVC Holdings, увеличиха усилията си за хазарт да се спрат всички реклами на букмейкърски къщи във Великобритания.

Bwin, чрез собствениците си от GVC Holdings, увеличиха усилията си за отговорен хазарт с призиви да се спрат всички реклами на букмейкърски къщи във Великобритания.

Компанията, която първа обяви подкрепата си в полза на идеята за забраняване на хазартните реклами на Острова в определени часови пояси, сега се обяви за разширяване на тази забрана, така че тя да важи по всяко време на деня.

В това число се включват предавания на спортни събития на живо и на запис, като изключение правят единствено конните надбягвания.

Въпреки това, операторът предложи да се позволят рекламните кампании, промотиращи отговорен и безопасен хазарт. Те предлагат обаче да има ограничение от една такава реклама в рамките на една рекламна пауза.

Понастоящем, официалното предложение на властите е от началото на футболния сезон през август тази година да се забранят рекламите от първия до последния съдийски сигнал, но според Bwin и техните собственици това ограничение не стига достатъчно далеч.