Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Равностоен мач в Подгорица прогнозира Bwin

България Черна Гора

Днес и в понеделник на българския национален отбор му предстоят поредните два мача от европейските квалификации, в които предварителните предположения са за поредните два мача без победа за “Трикольорите“.

Първият двубой е тази вечер в Подгорица, където ще ни приеме другият отбор в групата, който не може да бъде доволен от представянето си. Черна гора има актив от само две точки (също като нас), но игрово определено стои по-добре от България и това си пролича най-добре в директния мач на “Васил Левски“ от края на март.

Въпреки това, коефициентите на букмейкърите не дават много голямо предимство за Черна гора, макар този път да имат и жокера домакинство в ръкава си.

Над 2.00 са ставките за домакинска победа в онлайн букмейкърите. В Bwin, например, офертата е за 2.10 коефициент. В същото време, коефициентите за равен и победа на България са в диапазона 3.25-3.70.

Някои разглеждат тези коефициенти като знак, че играчите на Красимир Балъков могат да се представят добре на стадиона в Подгорица, докато други виждат просто една много изгоден коефициент за домакините.

Едно е сигурно – в този мач шансовете ни ще са много по-големи, отколкото в мача в понеделник, когато ще играем срещу неспираемата сила на Англия, която навъртя 19 попадения за само четири изиграни срещи до момента.