Вземи 200 лева бонус от Efbet

Залози: Букмейкърите очакват Пелегрини да бъде уволнен

Пелегрини уволнен

След само четири победи в последните 14 двубоя, букмейкърите славиха драстично коефициентите за смяна на треньора на Манчестър Сити преди началото на следващия сезон.

Пътуването до Кристъл Палас сериозно понижи шансовете на Мануел Пелегрини да остане начело на Манчестър Сити и през следващия сезон, смятат букмейкърските къщи. Гражданите загубиха това си гостуване с 2:1. Въпреки че 61-годишният наставник отрече, че е притеснен да не загуби работата си, букмейкърите изглежда не споделят неговата увереност.

Сити вече имат 26.00 коефициент за защита на титлата си, докато вече Челси са категоричен фаворит за първото място с 1.03 ставка. При липсата на перспективи за титла другаде през този сезон, шансът Пелегрини да не бъде наставник на Сити през следващия сезон се оценява на 1.29.

Букмейкърите вече определиха и най-вероятния нов наставник на Гражданите. Карло Анчелоти е с най-малък коефициент да поеме кормилото на Етихад. Диего Симеоне и Пеп Гуардиола са следващите на опашката за нов наставник в Манчестър Сити.