Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Букмейкърите се готвят за непредвидими Оскари

Оскарите през 2018 в букмейкърските къщи

Специалистите в кино индустрията определиха Оскарите през 2018 г. като “най-непредвидимите в историята“ и ние решихме да проверим дали коефициентите в букмейкърските къщи подсказват същото нещо.

Проверката ни в българския букмейкър Winbet показва, че наистина тази година коефициентите са доста изравнени, особено що се отнася до най-чаканата категория в наградите – “Най-добър филм“.

Към момента, “The Shape of Water“ е фаворит на специалистите с 1.95 коефициент, следван плътно от “Three Billboards of Ebbing, Missouri“ с 2.40 ставка. С напълно реални шансове се определя и продукцията “Lady Birds“, която има 9.75 ставка. Останалите претенденти получават коефициент над 15.00 и за тях може да се каже, че шансовете им са по-скоро на теория.

“Формата на водата“, както се превежда фаворитът на български, е и филмът с най-много номинации – цели 13 – така че никак не е случайно, че експертите му дават най-голям шанс за успех.

В същото време, единствената категория, която се отличава с категоричен фаворит, е категорията за “Най-добра мъжка роля“, където Гари Олдман впечатли всички с участието си в “Най-мрачният час“ и получава само 1.07 коефициент за триумф.