Вземи 200 лева бонус от Efbet

Букмейкърите са големите губещи от триумфа на Барселона

Много други букмейкъри също публично обявиха, сериозни загуби

Епичният успех на Барселона в последната минута срещу ПСЖ удари здраво по джоба букмейкърските къщи по целия свят.

Неутрализирането на преднината от четири гола, извоювана от французите по време на първия мач в Париж, бе отбелязано от специалистите като най-големия обрат в историята на европейския футбол. Въпреки това, букмейкърите не споделят общата еуфория от постижението на “Каталунците”, тъй като много играчи са прогнозирали правилно изхода от двубоя.

Преди началото на мача, шансовете на Барса да продължи напред бяха оценявани на между 8.00 и 10.00 коефициент от букитата – коефициенти, които накараха мнозина да подкрепят играчите на Луис Енрике.

Не само това, операторите на спортни залози бяха още по-ужилени от резките колебания в развоя на мача. 10 минути преди края му, коефициентът за това Барселона да се класира за четвъртфиналите достигаше до 100.00 в повечето сайтове.

На сутринта след мача, английска букмейкърска къща отчете, че общите изплатени печалби за залозите на Барселона достигат осемцифрено число, което е “най-лошият резултат за сезона”.

Много други букмейкъри също публично обявиха, че са претърпяли сериозни загуби заради сензацията, сътворена на “Камп Ноу”.