Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Английски букмейкъри ще изплащат залози за голмайстори, ако голът е отменен с ВАР

През последните месеци, дебатът относно иновацията ВАР (видео асистент рефер) обхвана английския футбол, като мнозина големи имена в британския футбол, сред които и наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, изказаха негативни мнения за системата.

В скорошно интервю, представител на хазартната индустрия бе заявил, че е “много вероятно някои от операторите в Обединеното кралство да предложат специални промоции, свързани с ВАР, за да компенсират потенциалната антипатия на играчите при залозите на живо“.

И сега, ирландският букмейкър Paddy Power доказа, че точно това наистина ще се случи, предлагайки тестова промоция за двубой от петия кръг на ФА Къп, в който се използва системата ВАР.

Според правилата на промоцията, ако играч направи залог за голмайстор в двубоя и той бъде отменен след разглеждане на видео повторение, компанията ще приема залога като печелиш.

Говорител на букмейкъра заяви: “Независимо дали смятате, че ВАР ще спаси или ще разруши футбола, нас не ни интересува, ние ще ви изплатим печалбите.“

Е, в конкретния мач до отменен гол заради системата не се стигна, но букмейкърът постла пътя за един нов вид промоции при онлайн сайтовете за залози.