Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Кои отбори ще се класират за осминафиналите на 28 юни според букмейкърите?

фаворита, Англия и Белгия, събраха по 6 точки след първите два мача и вече са с гарантирана позиция в осминафиналите

Днес, 28 юни, завършва груповата фаза на Световното първенство, като и днес ще отправим поглед към мнението на букмейкърските къщи за отборите, които ще намерят своето място във фазата на директните елиминации.

В едната група – група G – няма място за коментар. Там двата фаворита, Англия и Белгия, събраха по 6 точки след първите два мача и вече са с гарантирана позиция в осминафиналите.

В група H обаче драмата ще бъде до самия край. В тази група цели три отбора имат напълно реални шансове, като най-голям е шансът на Япония, които се нуждаят от само една точка, за да продължат напред, а двубоят им в последния кръг е срещу обезверената Полша. 1.17 е коефициентът за излизане от групата на “Самураите във водещия руски букмейкър 1xBet.

В другия двубой, Сенегал и Колумбия ще влязат в директна битка. Въпреки че африканският отбор има една точка преднина и също ще си гарантират мястото дори и при реми, букмейкърите отчитат по-високата класа на Колумбия и дават по-нисък коефициент за южноамериканците – 1.62. Ставката за “Лъвовете на Теранга“ пък е поставена на 1.73.