Вземи 200 лева бонус от Efbet

Директорът на букмейкъра 666Bet арестуван за измама на стойност 21 млн. лири

Директорът на 666Bet измама на хазарт 21 млн

Директорът на базираната на Остров Ман онлайн хазартна компания 666bet е бил арестуван във връзка с изпиране на пари и разследване на измами.

Миналата седмица, Комисията по хазарта на Великобритания спря лиценза на Metro Play Limited, които контролират онлайн хазартните сайтове 666Bet и MetroPlay.com. Тогава комисията отказа да уточни на какво се дължи това наказание, само каза, че компанията не е в състояние да осъществява своите хазартни дейности.

Наказанието беше предшествано от новината, че полицията е арестувала седем неидентифирицани лица като част от разследване на измами с ДДС и изпиране на пари, озаглавено “Операция Банкок”. Полицейските органи в Лондон, Манчестър, Гърнсни и Остров Ман за иззели значителни количества парични средства и търговски документи.

В събота стана ясно, че директорът на 666bet Пол Бел, бивш брокер на ценни книжа, превърнал се в инвеститор, е едно от арестуваните лица. По-късно е пуснат под гаранция, но сайта на 666bet от петък е извън линия. Очакваме с интерес да научим повече подробности около прегрешенията на Бел и бъдещето на един от големите английски букмейкъри.