Вземи 200 лева бонус от Efbet

Бразилия топ фаворит да спечели Копа Америка на домашна почва

Бразилия домакин на международен турнир Световното първенство 2019

Бразилия ще бъде за първи път домакин на голям международен турнир след Световното първенство през 2014 г. и определено ще иска да се представи по-добре от тогава.

Унижаващата загуба със 7:1 от Германия на полуфиналите в домакинския турнир остава като едно от най-големите петна в историята на “Селесао“, но сега са с фаворити с 2.10 коефициент в Palms Bet да извървят пътя към катарзиса и да вдигнат най-големия трофей в Южна Америка за първи път от 12 години.

При 29 победи и само 2 загуби под ръководството на Тите, дори и отсъствието на Неймар не успя да повлияе на коефициента им за девети континентален трофей.

Допълнителен бонус за Бразилия е, че се паднаха в група с три от най-ниско оценените отбори на първенството, а в тяхна полза ще работи и несигурността около представянето на Аржентина.

Новият селекционер Лионел Скалони започна с добри резултати, но те бяха в приятелски мачове срещу не толкова силни отбори. Въпреки това, присъствието на Серхио Агуеро и, разбира се, Лионел Меси са достатъчни за това финалистът в 4 от последните 5 издания на турнира да бъде втори фаворит с 4.00 ставка в Палмсбет.

Уругвай, единствената страна с повече титли от Копа Америка от Аржентина, е на трето място по коефициенти. Воденият от Единсон Кавани и Луис Суарез тим е с 9.00 ставка.