Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Лив Боере и Игор Курганов спечелиха WSOP Tag Team NLHE Championship

igor kurganov liv boeree WISOP

Кое е по-хубаво от това да спечелиш първата си златна гривна от Световните серии по покер (WSOP) и шестцифрена сума? Може би това да го направиш с гаджето си. Точно това сториха Лив Боере и Игор Курганов, ставайки победители в 2017 WSOP $10,000 Tag Team no-limit hold’em събитието.

Двойката успя да преодолее общо 102 отбора, всеки един от тях съставен от между двама и четирима играчи, и си раздели наградата за първото място от 273 964 долара.

За покер протата, които са двойка вече от няколко години, това е първата гривна от Световните серии по покер.

“Парите са нещо чудесно“, заяви Курганов. “Но за мен най-голямо значение има спечелването на гривните заедно“.

Събитието е иновативно за света на покера. То се иг.раеше до голяма степен като всеки друг турнир на тексаски покер без лимит, но с няколко ключови разлики. Вместо всеки играч да играе само и единствено за себе си, тук имаше отбори между двама и четирима играчи, които играеха с общ стак и можеше да се сменят по всяко време по тяхно желание. Другото уникално нещо в събитието бе, че то е първото по рода си без никакви почивки.

На финалната маса бяха още най-успешният играч за всички времена Даниел Негреану, шампионът от Основното събитие на WSOP Мартин Якобсон и други известни имена от света на покера.