Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Betfair настига конкурентите си на италианския пазар

Betfair Italy

 

Главният изпълнителен директор на Betfair Бреън Коркоран си призна, че компанията “пристига късно на един претъпкан пазар”, когато се пусна италианската версия на сайта през април.

С времето обаче онлайн борсата за залози успя да настигне конкурентите си и отбеляза солидни печалби и се очаква през следващата година да ги изпревари. Възходът в размер на 51% в печалбата до рекордните 73,9 млн. паунда за шестте месеца, приключващи до октомври 2014 г., е много добър знак за това.

Причините за бавния старт за в решенията на италианския оператор при лицензирането, който разреши единствено борсата за залози на сайта и ограничи редица залагания и наложи рестрикции върху депозитите.

В началото Betfair останаха пестеливи по отношение на маркетинг разходи, но Коркоран заяви, че компанията е готова да навакса през следващата година: “Ние трябва да натиснем здраво, за да се борим с конкуренцията в Италия”

Betfair започна да налага марката си в редица утвърдени медийни канали в Италия, като Гадзета дело Спорт, Скай Калчо и телевизиите Mediaset и RAI.