Вземи Бонус от Betfair

Betfair предлага бонуси и за двата си раздела, които работят за българския пазар – раздел “Спортна Борса“, където играчите залагат помежду си по модела на фондовите борси с купуване и продаване на коефициенти, и раздел “Спорт“, където коефициентите са фиксирани и се определят от букмейкърската къща.

€20 Бонус в “Спортна Борса“

Бонус Спортна Борса на BetfairПромоцията за нови регистрации на раздел “Спортна Борса“ в Betfair е с безкрайно прости правила – правите залог за €20 или повече в “Спортна Борса“ и компанията възстановява €20 от залога ви в случай на загуба. Ако залогът ви е печеливш, няма да получите допълнителни средства.

Този нестандартен вид на офертата за нови клиенти ви предоставя шанса да поемете по-голям риск с първоначалния си футболен залог, тъй като каквото и да се случи няма да загубите нищо, а само можете да спечелите.

Залог €20, Бонус €20 в “Спорт“

Betfair бонус за спортни залозиУслугата за спортни залози с фиксирани коефициенти ви предлага два варианта за депозитен бонус за нови клиенти, като една от офертите е да получите €20 бонус срещу депозит в същия или по-голям размер.

За да вземете участие в тази промоция, трябва да направите залог за поне €20 със ставка 1.20 или по-голяма и ще получите директно в сметката си €20 бонус.

3 пъти трябва да превъртите бонуса и евентуалните печалби с него, за да можете да ги изтеглите.

До €100 Бонус при регистрацияв “Спорт“

Бонус нова регистрация BetfairДругата възможност за депозитен бонус в раздел “Спорт“ ви предлага да вземете от €10 до €100 бонус в случай, че направите поне 5 залога на стойност €5.

Как работи тази промоция? Поставяте 5 залога за по €5 всеки от тях и букмейкърът ви превежда €10 под формата на бонус. Този процес може да бъде повторен до 10 пъти и така ще сте взели 10 бонуса на стойност €10 или общо €100 от промоцията.

Други промоции в раздел “Спорт“

Докато офертите в “Спортна Борса“ се изчерпват с предложението за безплатен залог на стойност €20, то в “Спорт“ ще можете да се възползвате и от допълнителни възможности за бонуси и след като използвате депозитния си бонус. Те са:

Betfair с бонус безплатни залози за футболБезплатни залози при убедителна победа на твоя футбол фаворит – При направен залог за €25 или повече за шампион на Примера Дивисион и Премиър лийг, букмейкърът ще ви дава право на €2 безплатен залог след всеки мач, в който вашият фаворит за титлата победи с поне два гола разлика.

 
Betfair бонус за множествени залози€10 бонус всяка седмица при множествени залози за поне €25 – Ако в рамките на една седмица поставите множествени залози с четири или повече селекции за общо €25 или повече, Betfair ще ви даде €10 бонус в понеделника след изтичането на седмицата. Няма ограничение за типа пазари, които са включени в множествените залози, както и за броя на залозите – ваш избор е дали ще поставите един залог за €25 или 5 залога за €5, например. Единственото изискване е всяка една от селекциите да бъде с поне 1.50 ставка и да не е на мач на живо.

Betfair бонус - Cash Out100% бонус при първи Cash Out – Когато за първи път използвате функцията Cash Out на множествен залог с поне три селекции, операторът ще ви даде бонус, равен на нетната печалба от затварянето на залога. Например, заложили сте €10 на 5 мача и затваряте залога след успешния край на четвъртия мач за €27,50. Нетната ви печалба в такъв случай е €27,50 – €10,00 = €17,50.

Betfair бонус за баскетболКомпенсация при драматично загубен баскетболен залог – Ако поставите залог за победител на мач от НБА, Лига ECB или Евролига и вашият отбор има преднина в резултата към трая на третата четвърт, но в крайна сметка загуби срещата, Betfair ще ви даде безплатен залог равен на загубения залог до €25.

 
Betfair бонус за тенис€25 бонус на тенис множествени залози – Тенис феновете могат да се възползват от промоцията, според условията на която ще получат до €25 безплатен залог при загубен множествен залог с поне четири тенис селекции, като безплатния залог е равен на сумата на загубения залог.

Често задавани въпроси
  • В какъв вид са бонусите за първа регистрация на Betfair? Предложенията за първи депозит на Betfair идват във вид на безплатни залози, които трябва да се използват за спортно събитие и при които по сметката остава само чистата печалба от въпросния залог.
  • Защо Betfair дава бонуси? Промоциите са един от начините на модерните букмейкъри да привличат и запазват своите клиенти. Даването на бонуси носи плюсове както на играчите, така и на компаниите.
  • Има ли скрити подводни камъни в условията на бонусите на Betfair? Предложенията на оператора са с много ясни условия, които в повечето случаи не утежняват играчите.
  • Не получих бонуса си, какво да правя? Ако имате какъвто и да е проблем с бонусите в Betfair, съдействие можете да получите от Support екипа на компанията.