Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

България – Франция: Превю и коефициенти

България Франция 9-ия кръг на квалификациите за Световното

България приема тази вечер Франция в дългоочаквания сблъсък от 9-ия кръг на квалификациите за Световното първенство в Русия през 2018 г.

В момента, “Лъвовете“ са четвърти в подреждането и трябва да се надяват на чудо, за да могат да намерят място на Световното. Чудото се изразява в това Франция или Швеция да загубят двубоите си срещу Беларус и Люксембург и в същото време ние да спечелим двата ни оставащи мача срещу Франция и Люксембург.

Макар този сценарий да изглежда почти невероятен, то играчите на българския национален отбор изказаха мнението си, че вярват в него и че ще направят всичко възможно да продължат победната си серия на “Васил Левски“.

“Трикольрите“ спечелиха всеки един от мачовете на родна земя в квалификациите, надделявайки над Люксембург, Беларус, Холандия и Швеция.

Въпреки добрата игра на България на собствен терен, букмейкърите очевидно не вярват в домакинския успех. 13.00 е коефициентът за победа на България в равенството е оценено на 7.50, а победата на Франция – 1.22.

Разбира се, причината за това е повече от ясна – Франция е един от най-силните отбори в Европа и света, като “Петлите“ идват в София за задължителна победа, защото в противен случай ще изгубят първото място и ще трябва да играят бараж за мястото си на Световното, а е възможно след това да не успеят да достигнат и до него при евентуален провал срещу Беларус.

Но ако вярвате в победата на Българския национален отбор, коефициентът дава отличен шанс за голяма печалба!